Αποστολές

Courier

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας. Οι αποστολές γίνονται με ACS ή ΕΛΤΑ Courier ή BOX NOW.
Μπορείτε να επιλέξετε, κατα τη διαδικασία του checkout, όποια εταιρεία courier επιθυμείτε.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 3-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.
Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, ο υπεύθυνος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.
Σε περίπτωση καθυστέρησης, λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.
Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται πριν τις 14:00, θα συσκευάζονται και θα αποστέλλονται εντός της ημέρας.
Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 49€ είναι 1.95€ (ACS, ΕΛΤΑ Courier) και 2.50€ (BOX NOW). Για παραγγελίες άνω των 49€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας/νησιά, να μην ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνεί το κατάστημα τηλεφωνικά ή με email με τον πελάτη και θα τον ενημερώνει για το κόστος αποστολής. Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό γραφείο.

Αν έχεις παραλάβει τα προϊόντα σου μέσω BOX NOW και θες να κάνεις επιστροφή η διαδικασία είναι απλή:  Γράψε τον αριθμό δέματος (10ψήφιος αριθμός) ή κόλλησε το αρχικό voucher που έχεις λάβει πάνω στο δέμα, πήγαινε στη θυρίδα που σε εξυπηρετεί, πληκτρολόγησε τον δεκαψήφιο αριθμό και πάτα οκ. Τοποθέτησε το δέμα στη θυρίδα και κλείσε την πόρτα. Μόλις ολοκλήρωσες την επιστροφή!

Οι αποστολές για Κύπρο πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω BOX NOW και το κόστος είναι 9.90€, ενώ για παραγγελίες άνω των 150€ είναι δωρεάν.

Για αποστολή σε χώρα του εξωτερικού το κόστος υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία του checkout.
Παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών: Μόνο εφόσον εσείς το επιθυμείτε και θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημα μας στην διεύθυνση:
Δημ. Κούτσικα 26,
Μεσσήνη, ΤΚ 24200
Ωράριο λειτουργίας:
Δευ / Τετ / Σαβ: 09:00 - 14:00
Τρι / Πεμ / Παρ: 09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00

Υπεύθυνος καταστήματος: Βασίλειος Ζώης

Σε περίπτωση επιλογής παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου. Όταν επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Πληρωμή στο κατάστημα" τα προϊόντα θα κρατούνται για 48 ώρες από τη στιγμή της παραγγελίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να την παραλάβετε.